Setmanari d'informació local - 138 anys

Els col·legis de Mallorca participen en la campanya 'planta un arbre'

37173

Tirolinas Go! (abans conegut com a Forestal Park), el parc d’aventures i tirolines més gran de Mallorca, ha posat en marxa una nova activitat: la campanya 'Planta un Arbre'.

En el bosc de La Porciúncula (Platja de Palma) el que era una activitat d’aventura, tirolines, emoció i diversió s’ha convertit en una acció mediambiental, educativa i generadora de consciència.

«En finalitzar l’activitat en el Parc els col·legis planten un arbre, que durà el nom del propi col·legi, i d’aquesta manera s’estableix un vincle entre tots amb el medi natural», afirma Begoña Montes, coordinadora de Tirolinas Go! Mallorca.

L’objectiu principal és implicar els estudiants en les tasques de conservació i reforestació dels boscos. Una activitat atractiva que serveix per inculcar els valors com la responsabilitat, el respecte i la consciència mediambiental.

Fins al moment ja han realitzat l’activitat diversos col·legis i la bona acollida que ha rebut la iniciativa ha fet que s’estengui als altres parcs de la xarxa Tirolinas Go! (Santander, Madrid i Benidorm).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.