Setmanari d'informació local - 138 anys

Els fills de la dona infectada per coronavirus donen negatiu

37139
La dona es troba aïllada a l'Hospital de Son Espases. | dBalears/Arxiu

Les proves ràpides realitzades al fill i a la filla embarassada de la dona aïllada per SARS-CoV-2 a l'Hospital Universitari Son Espases han donat negatiu. Pel que fa a la dona, que va donar positiu a la prova ràpida, es varen enviar noves mostres al Centre Nacional de Microbiologia de l'Instituto de Salud Carlos III, a Majadahonda, que és el responsable de confirmar o descartar definitivament la infecció. Actualment s'està a l'espera dels resultats.

La Direcció General de Salut Pública i Participació ha iniciat el corresponent estudi de casos que hagin pogut tenir contacte amb la dona. Aquesta dona va ingressar a l'Hospital Universitari Son Espases divendres a la nit atès que complia criteris clínics i epidemiològics. Posteriorment, per precaució, varen ser traslladats els fills - amb símptomes lleus- al mateix centre.

La Conselleria de Salut i Consum demana respecte absolut cap a la privacitat d'aquesta persona. Així mateix, es vol reiterar el missatge de «tranquil·litat i de confiança» en la tasca que desenvolupen tots els professionals de la salut i en la feina coordinada amb el Ministeri de Sanitat. Cal recordar que davant qualsevol dubte, la població es pot dirigir al servei d'atenció telefònica 061 Salut Respon.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.