Setmanari d'informació local - 138 anys

Rafel Tur i l'Orquestra Simfònica reben les Medalles d'Or durant l'acte de celebració del Dia de les Illes Balears

37129
Imatge de les autoritats amb tots els guardonats. | CAIB

La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, ha presidit aquest dissabte l'acte institucional commemoratiu del Dia de les Illes Balears, en el qual s'han lliurat les Medalles d'Or i els premis Ramon Llull 2020.

L'acte, que ha tingut lloc a la Llotja de Palma, ha començat a les 19.00 hores, tot i que uns quants minuts abans la presidenta Armengol i la resta d'autoritats insulars —presidents dels consells insulars i consellers— han rebut els guardonats.

L'acte ha començat amb els lliuraments d'els Premis Ramon Llull 2020 que enguany són per: Rosa Esteva Cañellas, Javier Adolfo Coll Pons, Coordinadora Ong per al desenvolupament de les illes balears (CONGDIB), Mario Mola Díaz, Pilar Castelló I Esperança Riera, Gordiola Vidrios de Arte, Javier Cortés Bordoy, Corporació RTVE Illes Balears pel quarantè aniversari de l'INFORMATIU BALEAR, Xavier Pastor i Gràcia, Premi Born de Teatre, Catalina Corró Llorente, Sector Balear de la Pesca Tradicional, representat per la Federació de Confraries de Pescadors, i Pilar Bonet i Cardona. Durant l'acte, Pilar Bonet ha parlat en nom de tots els guardonats i guardonades amb el Premi Ramon Llull.

A continuació, s'han lliurat les Medalles d'Or de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears al pintor eivissenc Rafel Tur i Costa i l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, la medalla de la qual l'ha recollit el seu director, Pablo Mielgo. Després de rebre la medalla, Tur ha pronunciat unes paraules d'agraïment.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.