Setmanari d'informació local - 138 anys

Vicenç Thomàs presideix aquest diumenge l'acte institucional en el Parlament pel Dia de les Balears

37109
Els visitants del Parlament tendran a la seva disposició una audioguia que es podrà descarregar amb un enllaç en el mòbil o amb un codi QR. | Parlament IB

El president del Parlament, Vicenç Thomàs, estarà al capdavant aquest diumenge de l'acte institucional que se celebrarà en la Cambra balear pel Dia de les Balears.

A les 11.30 hores, Thomàs i els membres de la Mesa del Parlament se situaran en el vestíbul del carrer Conqueridor per rebre els convidats, entre ells, la presidenta del Govern, Francina Armengol, els presidents dels consells insulars i els anteriors presidents de la Cambra.

Més tard, cap a les 12.00 hores, la Sala de Passos Perduts del Parlament acollirà la lectura dels diferents articles de l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat. La guanyadora del concurs de dibuix 'Un Parlament per a tots i totes', Maria Capellà Alcover, llegirà en el primer torn, que correspondrà a l'article 3.

Li seguiran el director de Xarxes per a la Inclusió Social, Andreu Grimalt, amb l'article 16; la presidenta de Ben Amics, Tatiana Casado, amb l'article 17; l'exdirector de Greenpeace Espanya, Xavier Pastor, amb l'article 23; la cambrera de pisos Soledad Castro Medina, amb l'article 27; i el guanyador del concurs 'Valors i Parlament', Javier Herrero, amb l'article 40.

Aquest diumenge també serà jornada de portes obertes, que estarà amenitzada per un quartet de cordes de l'Orquestra Simfònica de les Balears. Tot el que ho desitgi pot visitar el Parlament amb l'ajut d'audioguies, que es podran descarregar amb un enllaç en el mòbil o amb un codi QR.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.