Setmanari d'informació local - 138 anys

La Fira del Fang de Marratxí se centrarà en la ceràmica de les cuines internacionals

37033

L'Ajuntament de Marratxí ha informat aquest dimecres de la XXXVI Fira del Fang, que se celebrarà a Sant Marçal entre el 7 i el 15 de març i tendrà com a temàtica central la ceràmica en les cuines internacionals.

En una nota de premsa, el Consistori ha subratllat que hi haurà activitats programades «per a tots els públics cadascun dels nou dies d'obertura». Durant la presentació, que ha tengut lloc a Mallorca Fashion Outlet, el batle de Marratxí, Miquel Cabot, ha subratllat que, en aquesta edició, es vol «fer passos endavant per a any rere any modernitzar la fira».

«Un d'aquests passos ha estat la col·laboració amb Mallorca Fashion Outlet, per on passa molta població local i molts dels turistes que visiten Mallorca», ha insistit. El regidor de Cultura, Josep Ramis, per part seva, ha emfatitzat que «la temàtica central de la fira sigui la ceràmica i la cuina en el món, amb diverses activitats programades, com l'experiència gastronòmica Gustatio Romana».

Ramis també ha convidat a participar en una nova edició de la Biennal Internacional de Ceràmica de Marratxí, que se celebra del 7 al 27 de març, amb obres de 13 artistes de Mallorca, de la resta d'Espanya i del panorama internacional, exposades en el Museu del Fang.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.