Setmanari d'informació local - 138 anys

Ensenyat defensa que a MÉS «li anava bé» una comissió d'investigació

36975

El portaveu de MÉS per Mallorca en el Parlament, Miquel Ensenyat, ha defensat que a «MÉS li anava bé una comissió d'investigació», després que el diputat ecosobiranista Josep Ferrà acusés el portaveu del PSIB en el Consell de Mallorca, Andreu Alcover, de «mentir en afirmar no saber de qui va sortir la idea de crear una comissió d'experts».

Segons ha explicat el portaveu de MÉS en el Parlament, Miquel Ensenyat, aquest dilluns en roda de premsa, quan es va acordar la comissió d'experts «a causa de les tensions, el partit va insistir que havia de ser àmplia perquè poguessin passar tots els càrrecs polítics que fossin necessaris i depurar responsabilitats si hi havia».

En aquest sentit, Ensenyat ha apostat per «elaborar un calendari i definir els objectius de treball perquè aquestes qüestions no es poden tornar a repetir i es puguin abordar des d'una perspectiva integral». Així mateix, ha explicat que MÉS «va votar en contra d'una comissió de recerca en el Parlament perquè el Consell és qui té les competències i cal respectar-ho». «La formació sempre ha fet una defensa escrupolosa de l'autonomia de les institucions», ha insistit.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.