Setmanari d'informació local - 138 anys

Greu tensió entre MÉS i PSIB per la comissió d'experts que analitzarà els casos d'explotació sexual de menors tutelats

36941
El diputat de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà. | E.P./Arxiu

El diputat de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà, ha assegurat aquest dissabte que el portaveu del Grup Socialista en el Consell de Mallorca, Andreu Alcover, «menteix» quan afirma «no saber de qui va sorgir la idea de la comissió d'experts» per fer front als casos d'explotació sexual de menors tutelats.

Segons ha reiterat Ferrà, Alcover «menteix» perquè «el PSOE ha proposat i ha emprat la posició de força i l'acord de lleialtat del Pacte per a exigir als socis -MÉS i Podem- una comissió d'experts en lloc de la comissió d'investigació en el Consell».

En aquest sentit, ha recordat que «MÉS i Podemos van defensar la Comissió d'investigació interna i pública fins que els Socialistes van exigir la Comissió d'experts» i, ha insistit Ferrà, «gràcies a MÉS es va aconseguir que almenys pogués comparèixer qualsevol persona».

Així mateix, Ferrà ha reiterat que Alcover «menteix» en afirmar que «no es va proposar la forma en la qual s'havia d'investigar», al·legant que MÉS ho ha dit. No obstant això, segons el diputat ecosobiranista «el més greu» és que «menteixi no sols perquè MÉS ho ha dit interna i externament, sinó perquè ell mateix ho va dir». Ho va fer el passat dia 16 de gener quan va afirmar que la comissió d'investigació proposada per l'oposició «no ha de ser només de l'any 2019, sinó que cal arribar a l'arrel del problema».

Per aquest motiu, ha assegurat Ferrà, en el partit ecosobiranista hi ha «molt de malestar». Finalment, ha assenyalat que al llarg d'aquest dissabte s'intentarà parlar tant amb el PSIB com amb Podemos per a aclarir aquesta qüestió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.