Setmanari d'informació local - 138 anys

Un total de 39 comparses i 12 carrosses participen aquest dissabte a sa Rua de Palma

36921

Un total de 39 comparses i 12 carrosses participaran aquest dissabte a sa Rua de Palma amb motiu de la celebració de les festes de Carnestoltes de 2020. Es tracta de sis comparses i cinc carrosses més que l'any anterior.

Més concretament, començarà a partir de les 17.00 hores i consolidarà el recorregut dels últims anys, des de Rambla amb el carrer dels Oms i fins a l'avinguda de Jaume III amb el passeig Mallorca. El jurat estarà situat en la plaça del Mercat i lliurarà els premis el mateix dia, una vegada finalitzada la desfilada. S'atorgaran quatre guardons a les carrosses i altres quatre premis a les comparses.

Les categories són la carrossa més elaborada, la més reivindicativa, la més original i la més encoratjadora. Es valoraran criteris com la qualitat artística de la decoració, l'ambientació, l'animació, la incorporació de música en viu, entre altres.

Talls de carretes i dispositiu policial

Amb l'objectiu de vetllar per la seguretat i el bon funcionament de les festes, s'ha preparat un operatiu de 25 agents de Policia Local i 5 comandaments que regularan el trànsit.

En concret, estarà prohibit estacionar als carrers Baró de Pinopar, Rambla, Weyler, plaça del Mercat, Unió, Carles I, Jaume III i passeig Mallorca. Des de les 14.00 hores i fins a la finalització de sa Rua, prevista a les 22.00 hores. D'altra banda, estarà prohibit circular per Jaume III, Joan Carles I, Unió, plaça del Mercat, Weyler, Rambla, Jaume III i passeig Mallorca, en la mateixa franja horària. També estarà restringida als carrers que arriben al recorregut i les zones pròximes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.