Setmanari d'informació local - 138 anys

El president de l'AVV Bellver d'El Terreno posa el seu càrrec a disposició dels socis per un desacord amb Cort

36911

El president de l'Associació de Veïns Bellver d'El Terreno, Xavier Abraham, ha posat el seu càrrec a disposició de l'Assemblea General de Socis de l'Associació de Veïns 'Bellver' del Terreno per estar en desacord amb el projecte 'Instal·lacions esportives s'Aigo Dolça' de l'Ajuntament de Palma.

Segons ha informat l'Associació aquest divendres en una nota de premsa, Xavier Abraham va explicar durant la celebració de l'Assemblea que «potser el camí que es pot prendre, perquè l'Ajuntament tengui en compte les peticions, sigui un canvi d'interlocutor».

En aquest sentit, el president de l'Associació de Veïns d'El Terreno, va afirmar que, per la seva banda, «es nega a representar els seus veïns tenint en compte les experiències davant aquests polítics».

La decisió ha estat presa després que Cort hagi notificat a l'Associació que s'ha donat llum verda al que consideren unes «virtuals instal·lacions esportives, amb sauna i solàrium» amb tres plantes d'aparcament a l'antic Club de Natació S'Aigo Dolça .

Referent a això, els veïns han manifestat el seu total desacord amb el volum de places d'aparcament, tenint en consideració l'espai que s'atorga a la instal·lació i a les necessitats d'El Terreno.

No obstant això, l'Associació ha reconegut que «són molt necessàries» les instal·lacions, pel fet que el barri no en disposa de cap a diversos quilòmetres.

«Portam més de 40 anys esperant aquestes instal·lacions, potser sigui millor aquest projecte que no tenir res, però ha de quedar constància que l'Ajuntament de Palma, tot i pressupostar gairebé 10 milions d'euros, no ha prestat atenció a les lògiques peticions dels veïns», ha conclòs Abraham.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.