Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi Inca reclama un Congrés Extraordinari abans de l'estiu arran de la dimissió de Font

36909

El Comitè Local d'El Pi Inca ha reclamat la celebració d'un Congrés Extraordinari abans de l'estiu, després que el president del partit, Jaume Font, hagi anunciat la seva dimissió.

El Comitè Local d'Inca es va reunir aquest dijous per a decidir la seva postura davant la nova situació, segons ha informat l'agrupació en una nota de premsa.

En el context actual, la formació inquera creu convenient renovar els òrgans de direcció i millorar els estatuts de el partit per a «dotar-los de més contingut i precisió». En aquest procés, considera «imprescindible» que siguin «tots els afiliats els qui decideixin el futur del partit».

«El Pi necessita incorporar noves cares i ampliar les seves bases per a tirar endavant el seu projecte i per a aconseguir l'objectiu de ser determinant», ha manifestat el president d'El Pi Inca, Pere Soler.

El Comitè Local també ha lamentat la dimissió de Font tot i que ha manifestat «respecte absolut» a la seva decisió. En una carta de comiat, també li han agraït «la seva inestimable ajuda i dedicació al partit durant tots aquests anys».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.