Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca exigeix al Ministeri que tengui en compte els preus abusius abans de renunciar a l'OSP entre Menorca i Barcelona

36869

Més per Menorca ha exigit aquest dimecres al Ministeri de Foment que tengui en compte els preus «abusius» que apliquen les companyies aèries abans de renunciar a l'Obligació de Servei Públic (OSP) entre Menorca i Barcelona.

En aquest sentit, el diputat menorquinista Josep Castells ha recordat que els estudiants tenen dificultats per a tornar a Menorca en èpoques de vacances escolars per culpa de la pujada de les tarifes aèries i ha indicat que aquests increments afecten també els turistes que visiten l'illa.

«Els residents volem, a vegades, a un preu raonable a canvi que els no residents, molts d'ells familiars de menorquins, viatgin a preus astronòmics», ha afirmat Castells.

A més, el diputat ha afirmat que la negació de l'OSP és una «decisió política» que no es pot prendre «sense explicar quins criteris i barems s'han utilitzat». Castells també ha assegurat que Madrid tampoc té en compte el punt de vista de les autoritats «que són els qui realment coneixen la realitat i necessitats de les Balears».

El diputat ha recordat que el Parlament va aprovar per unanimitat a principis de febrer una proposta de la seva formació que instava al Govern a concentrar tots els esforços amb l'Estat i la Comissió Europea per a aconseguir una OSP entre Menorca i Barcelona.

Per tot això, MÉS per Menorca ha demanat als diputats d'Esquerra Republicana a Madrid que demanin els informes d'aquest monitoratge per a conèixer en quines dades es basa Foment per a fer aquesta valoració.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.