Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS assegura que el pla d'habitatge del conseller Pons «s'ha de consensuar entre tots»

36799

El portaveu parlamentari de MÉS per Mallorca Miquel Ensenyat, juntament amb la diputada Joana Aina Campomar, ha assegurat aquest dilluns que el pla d'habitatge del conseller de Mobilitat i Territori, Marc Pons, «s'ha de consensuar entre tots».

En roda de premsa, la diputada de MÉS ha afirmat que hi ha acord en què el problema de l'habitatge «és una prioritat», però a la mateixa vegada ha sol·licitat que el decret «sigui debatut per a analitzar tots els escenaris i trobar la millor solució».

Així, ha destacat que el problema de l'habitatge no afecte només a Palma, sinó també s'estén a la part forana. A més, ha reconegut el «dèficit de sòl per a fer habitatge públic». Per això, ha posat en valor el decret de la Conselleria de Mobilitat i Territori, però ha exigit que aquestes mesures «tenguin el consens de totes les parts».

D'altra banda, Ensenyat ha valorat la Proposició No de Llei (PNL) registrada en el Parlament per a reprovar al senador de MÉS, Vicenç Vidal, després de criticar a l'octubre la sentència del procés referint-se als presos polítics i assegurar que «el franquisme continua instal·lat en els aparells de l'Estat».

Sense especulació en el Parc Bit

Des de MÉS per Mallorca, a més, han confirmat que el Decret llei sobre mesures urgents en el Parc Bit és una iniciativa per a «impulsar l'economia» a les Balears, «més enllà del motor econòmic del turisme de sol i platja».

Ensenyat ha afirmat que des que va aprovar la llei del 93, ja han passat gairebé 30 anys, per tant ha destacat que aquestes propostes són «importants per a evitar l'especulació» i, així, garantir els «usos prioritaris» de la zona a empreses de recerca, innovació i tecnològiques.

Finalment, el portaveu de MÉS ha demanat que es «respecti escrupolosament» tot el relatiu als casos d'explotació sexual de menors tutelats per l'IMAS. Per això, ha confirmat que el partit rebutjarà la comissió de recerca proposada per Vox i Cs. «És competència del Consell de Mallorca, amb la qual cosa és qui ha de dir com i què s'ha de fer», ha afirmat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.