Setmanari d'informació local - 138 anys

La CGT mostra la seva «perplexitat» per l'estudi sobre l'habitatge que impulsarà el Govern

36775
La CGT mostra la seva «perplexitat» per l'estudi sobre l'habitatge que impulsarà el Govern. | E.P./Arxiu

El sindicat CGT ha mostrat la seva «perplexitat» després de conèixer que el Govern crearà un observatori per a l'estudi de la situació de l'habitatge a les Illes i que el projecte ha estat encarregat a la Fundació Impulsa Balears.

Segons ha considerat el sindicat, serà «un altre més dels molts estudis que no serveixen per a res» i a més, ho durà a terme la Fundació Impulsa Balears, que és «com posar a l'ovella enmig dels llops i regalar 200.000 euros de diners públics als responsables de la dramàtica situació de l'habitatge a les Illes».

En aquest sentit, CGT ha assegurat «no donar crèdit» a «l'aixecada de camisa i a la irresponsabilitat del Govern de la senyora Armengol, que no vol donar una solució al problema d'accés a l'habitatge». Així mateix, ha insistit que les institucions i empreses que integren la Fundació «són els responsables de l'especulació immobiliària a les Balears».

Per aquest motiu, ha considerat que la solució al problema de l'habitatge «no està en mans de polítics i especuladors, sinó de l'organització dels treballadors», per la qual cosa han fet una crida a la mobilització social.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.