Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Una vintena d'illencs participen a la I Escola Sobiranista al País Basc

36753

Una delegació formada per més d'una vintena de persones de les Illes Balears participen des d'aquest divendres i fins al diumenge a la I Escola Sobiranista, a Sant Sebastià (País Basc).

Segons han informat les Fundacions Darder-Mascaró, més d'una vintena de persones de les Illes Balears vinculades al sobiranisme d'esquerres i ecologista participen a aquesta trobada de debat i formació.
El mallorquí Antoni Aguiló serà un dels ponents. Altres ponents seran Floren Aoiz, Jule Goikoetxea, Jaime Pastor o Gemma Ubasart.

La primera experiència

És la primera vegada que es fa una activitat d'aquest tipus i s'ha fet a proposta del secretariat del Fòrum de Fundacions Sobiranistes, impulsat per les fundacions i organitzada pels 'think tanks' dels espais sobiranistes de tot l'Estat.

Segons les Fundacions Darder-Mascaró és «un pas important» en la consolidació d'estratègies compartides des dels sobiranismes d'esquerres de cara a fer possible una alternativa a l'anomenat Règim del 78.

En aquest sentit, han expressat la seva «satisfacció» per haver aconseguit un «èxit més que considerable» d'una acció formativa i cooperativa entre diferents col·lectius vinculats a l'esquerra sobiranista.

L'objectiu, han conclòs, és convertir el conjunt d'actors d'aquest espai «en un actor polític de primer ordre, que pot influir en les polítiques a nivell d'estat i que haurà de ser tingut en compte».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.