Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Llucmajor denuncia falta d'iniciatives pròpies per part del govern municipal

36751

MÉS per Llucmajor ha denunciat la falta d'iniciatives pròpies de l'equip de govern municipal, de qui ha criticat que només tramiten projectes en marxa de l'anterior legislatura.

Segons ha informat MÉS per Llucmajor aquest divendres, els regidors del govern municipal actual «només han estat capaços d'executar projectes que la formació deixà acabats», lamentant que «s'ha dilapidat l'eficiència que es va aconseguir recuperar».

En aquest sentit, la formació ha considerat «especialment greu i preocupant» el cas dels projectes presentats com a Inversions Financerament Sostenibles. Perquè, malgrat tenir, ha explicat, set milions d'euros per a gastar, s'executarà menys del 15% d'aquesta quantitat inicial.

A més, ha criticat, d'aquest percentatge, els governants no han considerat necessari destinar ni un euro en millora del paviment o voreres, en la millora en parcs infantils o en millora d'edificis municipals.

Pèrdua de subvencions

D'altra banda, MÉS per Llucmajor ha denunciat que el govern municipal actual està desaprofitant convocatòries de subvencions, destacant que en la passada legislatura es van recaptar dos milions d'euros de l'impost de turisme sostenible i prop d'altres dues de les subvencions del Consorci Borsa allotjaments turístics.

Les subvencions varen permetre, segons la formació, «gestionar, amb un cost zero per a les arques municipals». «Això és feina, cosa que els actuals regidors sembla que no estan disposats a fer», han apuntat.

Amb tot, MÉS ha manifestat la seva preocupació per l'alentiment del projecte de s'Arenal; perquè no s'ha iniciat la tramitació del pressupost de l'Ajuntament que, ha dit, hauria d'haver-se aprovat el novembre de 2019; i, finalment, per la reculada en cultura.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.