Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera diu que replantejar les obres de l'Aeroport «és insuficient» i exigeix la retirada del projecte

36725

El coordinador de MÉS per Mallorca Antoni Noguera, ha assegurat aquest dijous que replantejar les obres de l'aeroport de Palma «és insuficient» i, per això, ha exigit la retirada del projecte.

En una nota de premsa, Noguera ha confirmat que la formació no abaixarà la guàrdia i es mantindran «vigilants a la reformulació» de les obres de Son Sant Joan. «Ni ara ni mai hi haurà ampliacions», ha afirmat.

Després de la reunió d'aquest matí del Govern amb representants d'AENA, Noguera ha remarcat que s'ha de fer «una passa més i revisar el Pla Director de l'aeroport». «Serem escrupolosos i amb la mateixa contundència que fins ara, arribarem on sigui per a impedir una ampliació innecessària», ha manifestat.

El líder ecosobiranista ha destacat que el treball de MÉS «ha tengut efecte» després de l'anunci d'un replantejament del projecte d'ampliació. «Repensar els projectes demostra que teníem raó i que sense la pressió exercida en tots els nivells institucionals, ara podríem parlar d'una situació irreversible», ha dit.

Per això, ha qualificat de «determinant» el paper que ha jugat MÉS en les protestes contra l'ampliació de Son Sant Joan. En el mateix sentit, el conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, ha assegurat que «el futur de l'aeroport depèn de millorar els accessos amb un clar impuls del transport públic».

Noguera, per a acabar, ha insistit que l'aeroport «no pot tenir una gestió allunyada de la realitat» de les Balears i, per això, ha reclamat que el director de l'aeroport de Palma, Tomàs Melgar, comparegui en el Parlament, tal com MÉS ha sol·licitat aquesta setmana.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.