Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma acollirà aquest diumenge la Rueta i el pròxim la Rua

36721

Els carrers de Palma acolliran aquest diumenge, 16 de febrer, la Rueta, i el pròxim, 23 de febrer, la Rua amb motiu de la celebració de les festes de Carnestoltes. Les dues comparses es duran a terme per separat per a «prolongar la festa i oferir més oportunitats d'oci».

Així ho ha explicat el regidor de Participació Ciutadana i Govern interior, Alberto Jarabo, en roda de premsa, qui ha afegit que aquest mateix dijous s'ha obert el termini per a inscriure's a les comparses que vulguin participar a la Rua.

Més concretament, pel que respecta a la Rueta, des de les 11.00 hores fins a les 14.00 hores hi haurà set punts d'activitats situats en la Rambla, carrer de la Riera, plaça Weyler, carrer Va unir, plaça Joan Carles I, passeig del Born i avinguda de Jaume III.

En total hi haurà més d'una trentena d'activitats dirigides com, per exemple, tallers diversos, animació infantil, pinta cares i cercaviles, entre altres. El pressupost total de la Rueta és de 27.557 euros.

La Rua

En relació amb la Rua, se celebrarà el diumenge 23 de febrer a partir de les 17.00 hores i consolida el recorregut dels últims anys, des de Rambla amb el carrer dels Oms i fins a l'avinguda de Jaume III amb el passeig Mallorca.

El jurat estarà situat en la plaça del Mercat i entregarà els premis el mateix dia, una vegada finalitzada la desfilada. S'atorgaran quatre premis a les carrosses i altres quatre premis a les comparses. Les categories són la carrossa més elaborada, la més reivindicativa, la més original i la més encoratjadora. Es valoraran criteris com la qualitat artística de la decoració, l'ambientació, l'animació, la incorporació de música en viu, entre altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.