Setmanari d'informació local - 138 anys

Juan Font Rosselló, condemnat a un any de presó i a indemnitzar l'ASM

36693

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de les Illes Balears ha dictat una sentència en la qual condemna l'exdiputat del Partit Popular Juan Font Rosselló, per la comissió d'un delicte de coaccions, a la pena d'un any de presó, amb l'accessòria d'inhabilitació especial per a l'exercici del dret al sufragi passiu durant el temps de la condemna i a l'abonament de la meitat de les costes del procediment, incloses les causades a l'acusació particular.

També condemnen l'activista espanyolista «a abonar a l'Assemblea Sobiranista de Mallorca la quantitat de 233 €», en concepte de responsabilitat.

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de les Illes Balears ha absolt l'acusat del delicte contra els drets fonamentals i del delicte de danys dels quals també estava acusat.

La sentència no és ferma i contra ella es poden interposar recursos d'apel·lació davant la Sala civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de Balears.

Els fets varen ocórrer dia 7 d'octubre de 2017, quan diversos participants a una manifestació espanyolista varen assaltar una paradeta de l'ASM. Juan Font Rosselló va liderar i coordinar l'atac i ell personalment va rompre part del material de la paradeta i s'encarà amb l'expresident del Govern, Cristòfol Soler, a qui insultà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.