Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Vidal, sobre l'ampliació de l'Aeroport: «Només utilizen les Illes per recaptar ingressos que se’n van a Madrid»

36689

El senador de MÉS per Mallorca, Vicenç Vidal, ha avisat aquest dimecres al Senat espanyol que és «incoherent» declarar l'emergència climàtica i al mateix temps ampliar l'aeroport de Palma.

Vidal ha fet aquestes declaracions durant el debat d'una moció del PSOE sobre mesures per a la transició ecològica i lluita contra la despoblació.

El senador de MÉS, designat pel Parlament, ha demanat «no pervertir» el concepte d'emergència climàtica i ha criticat que es vulgui fer possible augmentar les operacions per hora a l'Aeroport.

«Si vostès es preocupen pels seus pobles i el seu món rural, per què ens condemnen a desaparèixer els nostres pobles i el nostre món rural d'una altra manera?», s'ha demanar. Sí, existeix la 'España vacía' però també existeix aquella que no pot tenir més pressió humana, aquella que no pot rebre més visitants, aquella que no pot ser empleada simplement per treure més ingressos per dur cap a Madrid».

Finalment, Vidal ha demanat si no seria més coherent finançar el transport públic per arribar a l'aeroport de Palma que augmentar la seva capacitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.