Setmanari d'informació local - 138 anys

Suspenen el judici contra Paula Rotger per unificar la causa

36647

El Jutjat d'Instrucció número 9 de Palma ha suspès aquest dilluns el judici que s'havia de celebrar contra Paula Rotger, la treballadora de l'Aeroport de Palma que va denunciar a un Guàrdia Civil per discriminació lingüística, fet que va suposar que pocs dies després un individu que es va identificar com a fill de Guàrdia Civil li rompés el cotxe al mateix aparcament de l'aeroport i l'agredís verbalment.

El Jutjat ha decidit unir ambdues causes en una (la de Paula Rotger i la del seu agressor). Fins ara s'havien tramitat procediments separats, amb denúncies creuades, en les quals acusador i acusat s'intercanviaven els papers. Aquesta circumstància provocava que el denunciant hagués de declarar com a testimoni per uns fets pels quals està investigat en un altre sumari, on no té obligació de declarar.

Per això, s'unificaran els procediments i si les respectives acusacions continuen endavant, tots dos s'asseuran com acusats en el mateix judici. L'home imputava a Paula Rotger un delicte de coaccions lleus, mentre que la defensa de Rotger, que exerceix el lletrat Josep de Luis, qualifica els fets com un delicte d'odi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.