Setmanari d'informació local - 138 anys

La Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport elabora un dossier per demostrar «l'ampliació encoberta» que vol fer Aena

36621
La Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport elabora un dossier per demostrar «l'ampliació encoberta» que vol fer Aena. | dBalears

La Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport de Palma hem elaborat un petit dossier que recull «les evidències» que han detectat que apunten al fet que les obres de l'aeroport de Palma pretenen «ampliar la capacitat operativa» d'aquest.

El document fa un breu recorregut històric per les normatives que han acabat definint l'ampliació que està sobre la taula, des del Pla Director de l'aeroport (2001) fins a l'Estudi d'Impacte Ambiental del projecte publicat a l'exposició pública (2020), assenyalant aquells «indicis» que apunten cap a la intenció d'incrementar la capacitat operativa de l'aeroport.

S'assenyala, concretament, quins aspectes dels documents «indiquen que se cerca ampliar la capacitat», alhora que s'enllaça a tota la documentació per si la persona que llegeix el dossier decideix comprovar-ho.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.