Setmanari d'informació local - 138 anys

Les empreses de lloguer de cotxes reclamen més punts de recàrrega elèctrica

36563

El president de l'Associació Balear d'Empreses de Lloguer de Vehicles amb Conductor (Baleval), Antoni Masferrer, i el president de la Federació de Lloguer de Vehicles amb conductor i sense (Feneval), Juan Luis Barahona, han reclamat aquest dijous més punts de recàrrega elèctrica per als rent a car en les zones turístiques.

En una nota de premsa, des de Baleval han explicat que aquesta setmana es van reunir amb el vicepresident i conseller de Transició Energètica del Govern, Juan Pedro Yllanes, per a demanar-los una moratòria en l'aplicació d'uns percentatges mínims de vehicles elèctrics en les seves flotes, segons estableix la Llei de Canvi Climàtic de Balears.

La resposta del conseller, segons Baleval, va ser negativa. Davant això, des de l'associació han recordat que ja el Govern va faltar «al seu compromís» d'executar un pla de nous punts de recàrrega des de 2019 a 2022, amb vuit lots en les quatre illes amb una dotació de 10 milions d'euros.

Així mateix, han remarcat que actualment els fabricants de vehicles no estan en disposició de subministrar un suficient nombre d'unitats, al que se suma, segons Baleval, «un altre compromís no complert» pel Govern de constituir el denominat Comitè d'Experts en aquest àmbit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.