Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort publica les bases per participar a la Rua de Palma 2020

36559

L'àrea de Participació Ciutadana i Govern Interior ha publicat aquest dijous en la pàgina web de l'Ajuntament les bases per a participar a la Rua 2020 que es farà a Palma diumenge que ve 23 de febrer a les 17.00 hores.

Segons ha informat Cort, des del 13 fins a i fins al 20 de febrer els ciutadans que ho desitgin podran inscriure's com a carrossa o com a comparsa presentant la documentació requerida al Departament en qüestió a la plaça de Santa Eulàlia, de 09.00 hores a 14.00 hores.

Les carrosses participants no podran tenir dimensions superiors a 16 metres (m) de llarg, 2,5 m d'ample i 4 m d'alt. Quant a les comparses poden anar acompanyades de vehicles petits, turismes i altres vehicles de dues o tres rodes. Els participants hauran d'anar amb compte que es compleixin aquestes bases i d'atendre les indicacions de l'organització, la qual cosa podria suposar l'obligació d'abandonar la desfilada i la seva desqualificació del concurs.

El jurat estarà situat en la plaça del Mercat i lliurarà els premis el mateix dia una vegada finalitzat la desfilada. S'atorgaran quatre premis a les carrosses i altres quatre premis a les comparses. Les categories són carrossa o comparsa més elaborada, carrossa o comparsa més reivindicativa, carrossa o comparsa més original i carrossa o comparsa més encoratjadora. Es valoraran criteris com la qualitat artística de la decoració, l'ambientació, l'animació, la incorporació de música viu, l'originalitat, la creativitat, l'humor, la crítica, entre altres.

Quant als premis hi haurà doblers, inscripcions gratuïtes a alguns dels tallers dels Casals de Barri, abonaments per a aparcaments municipals i per a l'Empresa Municipal de Transports, entrades gratuïtes per als teatres municipals o bons per a ús de les instal·lacions esportives de l'Institut Municipal de l'Esport.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.