Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Yllanes intervé en català al Parlament, però Jaume Font insisteix a parlar-li en castellà

36535

El vicepresident del Govern, Juan Pedro Yllanes, sembla que, a la fi, s'ha decidit a parlar habitualment en català quan exerceix el seu càrrec, i, per tant, adaptar-se a la Llei.

Les darreres compareixences davant la premsa després dels consells de Govern, ho ha fet així. També aquest dimarts en les seves intervencions en el Parlament.

Però Yllanes es va trobar amb la situació surrealista i xocant, en la que es troben molts de no catalanoparlants quan fan la passa de parlar català: el seu interlocutor ignora l'esforç i els continua parlant en castellà.

Aquesta situació, amb tots els agreujants possibles, és la que es va viure aquest dimarts en el Parlament. El portaveu d'El Pi al Parlament i president del partit, Jaume Font, va formular, en castellà, una pregunta sobre les relacions del vicepresident del Govern amb el vicepresident del govern espanyol. Yllanes li va contestar breument en català. Font va repreguntar, una altra vegada en castellà i Yllanes, una altra vegada, aquesta més extensament, va respondre en català.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.