Setmanari d'informació local - 138 anys

Vivas visita la taula d'Amnistia Internacional, centrada en els drets de la minoria uigur

36323

La regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Sonia Vivas, ha visitat aquest dilluns la taula informativa que Amnistia Internacional Balears ha instal·lat aquest dilluns en la plaça de Cort per a conscienciar sobre els drets de la minoria uigur. L'actuació s'emmarca en les celebracions de l'Any Nou Xinès, que varen començar aquest dissabte.

Segons han informat, des de l'Ajuntament de Palma han obert una línia de cooperació amb l'entitat que el mes vinent de març durà a terme una activitat conjunta en suport dels drets humans i la cooperació internacional. Vivas ha explicat que des de l'Ajuntament vol «fer costat a totes» les entitats que treballin perquè «els drets humans es consolidin i siguin universals».

En la taula informativa, s'han recollit signatures a favor dels Drets Humans de la població xinesa i per a demanar la fi de la persecució, la tortura i presó dels seus defensors i activistes. La denúncia de l'organització se centra enguany en l'assetjament a membres de l'advocacia que defensen a les víctimes de violacions de Drets Humans i demanen respecte a la identitat cultural i religiosa de la minoria uigur.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.