Setmanari d'informació local - 138 anys

Un total de set colles de dimonis i tres bèsties de foc protagonitzaran el Correfoc de Sant Sebastià

36273

L'Ajuntament de Palma ha anunciat aquest divendres que el Correfoc posarà punt final al programa de festes de Sant Sebastià i a l'acte, que tendrà lloc aquest diumenge, participaran set grups de dimonis, tres bèsties de foc i 478 persones, entre experts en ús de pirotècnia, batucada i gent de suport.

El regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, que ha presentat la cita juntament amb la directora general de l'àrea, Claudia Costa, ha matisat que s'utilitzaran 187,93 quilos de pirotècnia, la qual cosa suposa que es cremaran 6.800 artificis pirotècnics. El pressupost total de la celebració és de 22.000 euros.

Segons l'Ajuntament, el Correfoc sortirà a les 19.00 hores del pont de sa Riera, en el Passeig de Mallorca, mentre que l'encesa de les bèsties de foc es farà en la plaça del Rei Joan Carles I. Abans, a les 18.00 hores, a la plaça del Mercat, actuaran els castellers de Mallorca. El regidor Alberto Jarabo ha assegurat que el Correfoc «és una tradició efectista» que tanca el programa de festes de Sant Sebastià. A més, ha explicat que enguany es vol «donar llibertat» als grups perquè visquin la festa «amb la màxima intensitat i siguin els veritables protagonistes».

Durant el recorregut del Correfoc, l'Ajuntament ha aconsellat al públic assistent vestir roba de cotó, pantalons i màniga llarga, portar taps en les oïdes, anar amb compte amb els cristalls de les ulleres, no llançar aigua, no fumar, no usar pirotècnia particular i situar-se a una distància prudencial.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.