Setmanari d'informació local - 138 anys

Un total de set agrupacions musicals actuaran en la trobada de bandes de Sant Sebastià

36269

Un total de set agrupacions musicals actuaran aquest diumenge en la trobada de bandes de Sant Sebastià 2020 aquest diumenge en el Palau de Congressos de Palma a les 11.00 hores.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma aquest divendres, les bandes que participaran en aquest esdeveniment són la de Son Rapinya, en col·laboració amb la Banda de Música de Pollença, la de Son Ferriol, la d'Almudaina i la de Camp Redó, amb la col·laboració de la Banda de Música de Santa Margalida i la Banda de Municipal de Música de Palma. L'esdeveniment serà presentat per la periodista Míriam García i està previst que tengui una durada de dues hores, ha explicat el Consistori.

Actuacions musicals

Durant la trobada de bandes la Societat Musical Instructiva 'Santa Cecília' de Son Rapinya interpretarà 'Parade of the Charioteers' de Miklós Rózsa, i 'Pollentia: ciutat romana 123aC' de Mario Errea, que dirigirà l'actuació.

Per la seva part l'agrupació musical del Camp Redó, Unió musical 'Nostra Terra' de Son Ferriol i la Banda de Música 's'Almudaina' amb la col·laboració de la Banda de Música de Santa Margalida interpretaran 'els Increïbles' i 'Up', dirigida per Toni Aznar;
'Com entrenar al teu drac' i 'El príncep d'Egipte', dirigida per Pep Corbalán; 'Pocahontas', dirigida per Vicente Bono; i 'Èxode', dirigida per Albert Sierra.

L'acte el tancarà la Banda Municipal de Música de Palma, dirigida per Josep Joaquim Esteve Vaquer i el saxòfon solista Fran Català interpretant els temis 'Taxi Driver' de Bernard Herrmann, i 'El primer gran assalt al tren' (obertura), de Jerry Goldsmith.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.