Setmanari d'informació local - 138 anys

Bel Oliver seguirà com a secretària d'Estat de Turisme en el nou Govern de Sánchez

36265

La fins ara secretària d'Estat de Turisme, Bel Oliver (PSIB), seguirà en el càrrec en el nou Govern espanyol liderat per Pedro Sánchez, segons han informat des del seu departament. Malgrat que es donava per fet que Oliver continuaria en la Secretaria d'Estat, ha estat aquest divendres quan s'ha conegut que la ministra de Turisme i Indústria, Reyes Maroto, li ha confirmat la seva continuïtat.

Referent a això, Oliver ha dit, en declaracions a 'Cadena SER' en la Fira d'internacional de turisme (Fitur) de Madrid, que se sent agraïda després de l'anunci, i que aquesta és la primera parada per a confeccionar els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) en els quals, tal com ha assegurat, el turisme tindrà un gran pes.

Bel Oliver va accedir al càrrec al juny de 2018 en l'anterior Govern de Sánchez i va substituir a Matilde Asian, qui dirigia aquest departament des de l'any 2016. Oliver és natural de Campos (Mallorca, 1961). És llicenciada en Biologia per la Universitat de les Illes Balears (UIB) i funcionària del Cos Superior de l'Administració de la Comunitat. Des de 2011 és diputada del Parlament, on va ser presidenta de la Comissió de Turisme i portaveu adjunta de la seva formació. Durant aquests anys va ser ponent en la tramitació de les actuals lleis turístiques de Balears.

En 2007 va assumir la Conselleria d'Economia i Turisme del Consell Insular de Mallorca. Durant la seva gestió com a consellera insular va crear la Fundació Mallorca Turisme. Va ser diputada en el Congrés dels Diputats durant la VIII legislatura (2004-2008) sent vocal, entre altres, de la Comissió d'Indústria, Turisme i Comerç.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.