Setmanari Sóller

135
anys

Ludmil Angelov torna a Mallorca per a homenatjar Chopin en el 210è aniversari del seu naixement

36259

El Teatre Municipal Xesc Forteza de Palma acull aquest divendres, a les 20 h, el Recital Frédéric Chopin, interpretat pel pianista internacional Ludmil Angelov, en commemoració del 210è aniversari del naixement d’aquest mestre tant universal i amb tant de pes a Mallorca.

Aquest concert forma part del 25è Festival de Música Clàssica d’Hivern, organitzat per Euroclàssics, amb el suport de l’Institut d’Estudis Baleàrics, la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat, Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell, l’Ajuntament de Palma i el Melià Palma Marina.

Cal remarcar que Angelov és reconegut com un dels millors intèrprets de Chopin a nivell mundial. És acadèmic de la Reial Acadèmia de Belles Arts i Ciències Històriques de Toledo, l’any 2011 va rebre la medalla GLÒRIA ARTIS del Ministeri de Cultura de Polònia per la seva extraordinària aportació cap a la cultura polonesa, imparteix classes com a catedràtic honorífic de la New Bulgarian University a Sofia i també imparteix classes magistrals arreu del món. A Mallorca, aquest prestigiós pianista ja va actuar per a Euroclàssics tocant la integral per a piano de Chopin en sis recitals al Conservatori. Anteriorment també va actuar a l'Auditorium de Palma i al Festival Internacional Chopin de Valldemossa.

El repertori que interpretarà Angelov inclou una dotzena d’obres del mestre Chopin, moltes d’elles conegudes abastament per la major part del públic.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris