Setmanari d'informació local - 138 anys

Castells: «És lamentable que el Govern no consideri urgent donar explicacions sobre l'avió ambulància»

36239

El diputat de Més per Menorca, Josep Castells, ha titllat de «lamentable» l'actitud del Govern en impedir aquest dijous, que la consellera de Salut comparegui de forma urgent davant de la Diputació Permanent per donar explicacions sobre les incidències de l'avió ambulància amb base a Menorca, «una infraestuctura fonamental per a la salut dels menorquins», han apuntat.

«El Govern tenia l'oportunitat de donar explicacions i tranquilitzar els menorquins, en un tema que preocupa moltíssim els ciutadans, i ha preferit ajornar la comapareixença a un dia indeterminat del mes de febrer». Es dona la circumstància que el representant de El Pi no ha assistit a la Junta de Portaveus Extraordinària, de manera que els vots a favor de la compareixença (tota l'oposició) han estat 27, xifra que no ha superat els 29 vots en contra del Govern.

Castells també ha remarcat la falta de cohèrencia de l'Executiu amb el seu vot contrari quan, justament, durant la mateixa Junta de Portaveus, han votat a favor –a petició del PP– de la compareixença de la consellera Fina Santiago per explicar la gestió als centres de menors. «És molt sorprenent i sembla que consideren més urgents els temes que afecten a Mallorca que els temes que afecten a Menorca», ha afirmat el diputat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.