Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell i Habtur entreguen la distinció a l’habitatge turístic més sostenible a 'Es Castellot Vell'

36223

El conseller insular de Turisme, Andreu Serra, i el president de l’Associació d’Habitatges Turístics de Balears, Antoni Serra, varen fer entrega de la distinció a l’habitatge turístic més sostenible de les Balears a 'Es Castellot Vell', una finca de Vilafranca amb més de 250 anys d’història, durant la quaranta edició de la Fira Internacional Fitur, de Madrid.

La casa guardonada, que funciona amb gairebé el 100% d’energies renovables, es va reformar amb totes les comoditats d’una casa moderna i mantenint l’essència de l’arquitectura rural mallorquina i és, segons explica Habtur, «un clar exemple de com el turisme a petita escala contribueix a conservar i recuperar el patrimoni històric de la nostra terra».

Antoni Serra, president d’Habtur ha volgut destacar que «aquesta legislatura ens hem emplaçat tots a col·laborar més estretament i a normalitzar les relacions amb l’administració, donat que som un actor més dins el sector turístic». Així mateix, ha remarcat que l’Associació Habtur «sempre ha defensat i defensarà un model integrador i sostenible del turisme, només així, defugint de models depredadors, es pot mantenir l’essència del territori i ser respectuós amb l’entorn».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.