Setmanari d'informació local - 138 anys

Continua la recerca dels tres desapareguts a les Illes Balears durant la borrasca

36219

Els cossos de seguretat han reprès aquest dijous a les 8 hores les tasques de recerca de les tres persones desaparegudes durant la borrasca Glòria a les Illes Balears, una a Mallorca (torrent de Na Mora) i les altres dues a Eivissa (Portinatx).

Així ho han informat des del Govern que ha detallat que les tasques de coordinació dels cossos han mobilitzat un total de 138 efectius.

En relació al desaparegut de Mallorca, el 112 ha informat que estan actuant nou efectius dels Bombers de Mallorca i de la Guàrdia Civil, a més de cinc embarcacions d'aquest cos que ho fan per mar des de Sóller i fins a Formentor.

En aquest sentit, la Guàrdia Civil va avançar al fet que aquest dijous potenciarian la recerca marítima. En aquest sentit, varen confirmar que a més dels bussos dels GEA, aniran patrulleres del servei marítim de la Guàrdia Civil per a «inspeccionar millor el torrent i començar la recerca per la mar»

L'home estava practicant ràpel amb un company aquest dilluns a Fornalutx, que va ser qui va donar l'avís a Emergències cap a les 18.00 hores. Salvament Marítim col·labora en l'operatiu atès que l'excursió desemboca a la mar.

D'altra banda, en relació als d'Eivissa, la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha visitat aquest dijous els responsables del dispositiu de recerca de les dues persones desaparegudes a Eivissa pels efectes del temporal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.