Setmanari d'informació local - 138 anys

Bartomeu Llinàs pren possessió com a nou president del Consell Social de la UIB

36209

Bartomeu Llinàs ha pres possessió aquest dimecres com a nou president del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears (UIB), en substitució de Francesca Mas.

En la cerimònia han intervengut el rector de la UIB, Llorenç Huguet; i el conseller d'Educació, Universitat i Recerca, Martí March; així com el mateix Llinàs i la presidenta sortint.En l'acte també ha quedat constituït el nou Consell Social amb la presa de possessió dels diferents membres de l'organisme, el nomenament del qual va ser aprovat pel Govern al desembre.

Bartomeu Llinàs, exconseller d'Educació en el Govern de Francesc Antich, és mestre de primer ensenyament i llicenciat en Filosofia, Lletres i Història General. Té els cursos de doctorat i la llicència de suficiència investigadora. Al llarg de la seva carrera professional també ha exercit diferents càrrecs de direcció general i inspector d'educació. Ha col·laborat amb la UIB en programes com el Programa d'Orientació i Transició a la Universitat i actualment és el vicepresident del Cercle d'Economia de Mallorca.

La resta de membres del Consell Social de la UIB són Mercè Borràs Dalmau, a proposta de la Conselleria; Ignacio Palmer Forés, Francisco Jesús Fiol Amengual, i Mercedes Vacas Guerrero, designats pel Parlament; Kathrine Susan Wenham Coks, designada pel Consell de Formentera; Ismael Pelegrí Pons, designat pel Consell de Menorca; Joan Llobera Cànaves, designat pel Consell de Mallorca; Eva Cerdeiriña, Sebastián Lora Sánchez i Gabriel Caldentey Ramos, designats per CCOO, UGT i l'STEI-i; Carmen Planas designada per CAEB; Jordi Mora, de Pimem; Rubén Adrián Pastor, designat per les cambres oficials de comerç, indústria i navegació, i Jaume Ribas Seguí (titular) i Francisca Niell Llabrés (suplent), designats per l'Ajuntament de Palma.

El Consell Social és l'òrgan de participació de la societat en la universitat. Té establertes per llei funcions diverses reunides en alguns eixos principals: el control econòmic i financer de la universitat, la participació per a definir els seus criteris estratègics, l'avaluació del rendiment dels serveis, la supervisió de la qualitat universitària, i la millora de les relacions entre la societat i la universitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.