Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP demana les comunicacions entre Emergències i Cort prèvies a la Revetla de Sant Sebastià

36183

La portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament de Palma, Mercedes Celeste, ha anunciat aquest dimarts que sol·licitarà per escrit les comunicacions mantengudes entre la Direcció General d'Emergències i Cort prèvies a la celebració de la Revetla de Sant Sebastià, que es va dur a terme tot i l'alerta roja pel temporal Glòria.

En una nota de premsa, el PP ha assegurat que demanarà tenir accés als «possibles informes tècnics municipals sobre la viabilitat i seguretat» relativa a la celebració dels concerts i activitats previstes per al 19 de gener.

Per a Celeste, va ser «desgavellat, incomprensible i un sense sentit que el batle de Palma, José Hila, encoratgés els ciutadans a sortir al carrer i que mantingués mobilitzats els efectius policials per a dur a terme tasques de seguretat a la Revetla quan l'amenaça del temporal planava sobre tota la ciutat».

En aquest sentit, la portaveu del PP ha afirmat que «no té cap explicació que Hila, que és el màxim responsable de vetllar per la seguretat dels ciutadans, posi en risc la integritat d'aquests en demanar que se sumessin a la Revetla». Així, considera que els ciutadans varen demostrar tenir «més sentit comú» que el batle i «varen optar per quedar-se a casa seva».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.