Setmanari d'informació local - 138 anys

Els historiadors Antoni Gomila i Albert Carvajal parlaran del recull gràfic ‘L’Abans de Manacor’ en el pròxim Dilluns de l’Obra

36155

Dins el marc dels Dilluns de l'Obra, de l'OCB de Manacor, el pròxim 27 de gener, a les 20.00 hores, tendrà lloc a la sala 1 de l'Espai Na Camel·la la conferència ‘L’Abans de Manacor. Recull gràfic 1880-1970’, a càrrec dels historiadors Albert Carvajal Mesquida i Antoni Gomila Grimalt.

En aquesta conferència basada en el seu llibre homònim, els dos historiadors ens faran reviure i gaudir, a través de fotografies antigues, dels fets de la història més recent que el temps ha anat esborrant i que la gent major encara manté vius en el record (com eren els carrers on vivien, els costums, quins esdeveniments tràgics es produiren, com era la gent que coneixien…). «Tot plegat gràcies a la ingent i laboriosa tasca de recopilació d’un patrimoni gràfic que romania dispers, gairebé mut i invisible, i que n’Albert i en Toni han rescatat dels calaixos o els àlbums familiars», ha explicat l'OCB.

Albert Carvajal és llicenciat en història i Antoni Gomila és diplomat en magisteri. Tant l’un com l’altre tenen una llarga experiència en publicació de llibres, sobretot de temes relacionats amb la recerca històrica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.