Setmanari d'informació local - 138 anys

Menorca continua incomunicada per mar a causa del temporal

36135

Menorca continua aquest dilluns incomunicada per mar com a conseqüència del temporal Glòria, que ha fet activar l'alerta meteorològica a les Illes amb els nivells groc i taronja.

El port de Ciutadella roman tancat al trànsit marítim des d'aquest diumenge a les 16.15 hores, mentre que el de Maó es va tancar també diumenge a les 19.50 hores.

Entre les incidències, destaca el desallotjament d'una família d'Es Plans d'Alaior que, com a conseqüència del desbordament del torrent, ha estat reallotjada en un apartament.

També l'Ajuntament de Sant Lluís ha informat aquest dilluns del tancament a la circulació d'alguns carrers de la urbanització de S'Algar, en concret de la Setena Avinguda i tots els carrers que connecten amb aquesta via. La mesura és preventiva i des de l'Ajuntament han fet una crida a extremar la prudència per a evitar accidents i riscs innecessaris.

Menorca continua en alerta taronja per fenòmens costaners per vents de l'est i nord-est de força 7 a 8 amb onades de 4 a 6 metres i es preveu que estigui activa fins aquest dimecres a les 5.59 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.