Setmanari d'informació local - 138 anys

#ViolènciaMasclista: Un Mosso d'Esquadra assassina la seva exparella a Terrassa

36121
Unes 200 persones han participat aquest diumenge en el minut de silenci per condemnar l'assassinat masclista. | E.P.

Un Mosso d'Esquadra ha assassinat presumptament la seva exparella aquest dissabte a la nit a Terrassa (Barcelona) i s'ha suïcidat, ha informat el cos policial via Twitter.

Segons han avançat TV3 i 'El País', l'agent ha disparat amb la seva arma reglamentària i el diari ha afegit que s'havien separat fa poc.

El cos policial ha explicat a Twitter: «Vivim amb consternació l'últim homicidi de violència masclista, aquesta vegada protagonitzat presumptament per un membre del cos que després s'hauria suïcidat. Lamentem els fets profundament».

«La investigació continua oberta i continuarem treballant cada dia per a erradicar la violència contra les dones», ha dit en un tuit immediatament posterior.

En un aparcament

Els Mossos han informat que l'assassinat ha ocorregut al voltant de les 21.30 en un aparcament de l'avinguda Madrid de la ciutat vallesana. Cap allí s'ha desplaçat la jutge, que ha estat fins a la 1 de la matinada aproximadament, per ordenar l'aixecament dels cadàvers. Sobre aquesta hora, els cossos han estat traslladats per practicar-los l'autòpsia, han afegit els Mossos.

Minut de silenci

Per altra banda, unes 200 persones han participat aquest diumenge en el minut de silenci per l'assassinat masclista. La concentració de condemna ha començat a les 13 hores enfront de l'Ajuntament, on s'ha llegit un manifest i s'ha desplegat una pancarta en la qual es llegia: 'No sóc propietat teva. Prou de feminicidis. Ens volem lliures'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.