Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera celebra el decret contra el turisme d'excessos: «Sense límits, estam abocats al col·lapse»

36081

El coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera, ha celebrat aquest divendres que el Consell de Govern hagi aprovat el decret llei contra el turisme d'excessos i el turisme de borratxera i ha considerat que «sense límits, la societat està abocada al col·lapse».

«Amb aquesta regulació es fa un pas més per a afrontar la situació amb realisme i ganes de reconduir-la a temps, abans que sigui massa tard», ha explicat Noguera, afegint que el decret «només és el primer pas abans de modificar la Llei General Turística que planteja MÉS».

Segons ha subratllat Noguera, a iniciativa de la formació ecosobiranista aquest canvi normatiu permetrà regular de «manera global» el 'Tot inclòs', així com «facilitar la coordinació entre administracions i implicar la societat civil a l'hora de prendre decisions estratègiques».

«Per a acabar amb els excessos necessitam polítiques valentes que escoltin a les persones, entitats i administracions més afectades i incorporar les mesures adequades», ha explicat. De fet, Noguera ha recordat que el decret ha estat consensuat i que el Govern ha introduït les propostes plantejades per MÉS. «Aquest decret forma part una visió d'estratègia de conjunt i a llarg termini», ha dit.

Així mateix, Noguera ha emplaçat a totes les formacions amb representació parlamentària a fer costat a la modificació de la Llei que permetrà ampliar les restriccions contemplades en el Decret. Amb tot, MÉS continua defensant l'aprovació d'una llei específica per a regular el 'Tot inclòs'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.