Setmanari d'informació local - 138 anys

Obertes les inscripcions per a la Marató Fotogràfica de Sant Sebastià

36049

L'àrea de Participació Ciutadana i Govern Interior ha organitzat per al pròxim diumenge 26 la Marató Fotogràfica de Sant Sebastià, una cita ineludible al programa de festes patronals de Palma.

Hi poden participar totes aquelles persones que ho desitgin amb càmera digital o telèfon mòbil. L'activitat està limitada a un màxim de 252 participants, per la qual cosa cal inscripció prèvia. Es tracta d'un esdeveniment gratuït que cerca descobrir dues de les barriades més emblemàtiques de la ciutat i mostrar els seus aspectes arquitectònics, socials, reivindicatius i culturals.

El punt de citació serà la plaça Major. A les 9.30 h els participants hauran de lliurar el resguard de la inscripció als membres de l'organització i podran començar a recórrer la ciutat a la recerca de les millors instantànies que plasmin els temes fotogràfics proposats al concurs. Els participants tendran fins a les 21 h per a captar-les.

Només es poden fer fotografies el mateix dia de la marató i l’organització comprovarà les meta-dades de les imatges. Les fotografies poden esser tractades amb programes d'edició encara que es recorda que no es tracta d'un concurs professional, per tant, malgrat que es permeti a tots els participants fer servir accessoris fotogràfics i posar en pràctica les seves habilitats i coneixements en la matèria, es demana que no se n’abusi dels programes d’edició d’imatge. Les fotografies han de tenir un format JPG.

Entre els premis de la marató es troben importants cursos de formació fotogràfica, xecs a diferents establiments de fotografia i comerç just de Palma, així com entrades de cinema.

Les inscripcions estaran obertes fins al pròxim 25 de gener i es poden fer a les botigues de fotografia Foto Ruano Pro i Casa Vila, o per correu electrònic a la següent adreça pilarolallasancha@gmail.com. En el cas de persones que s'hagin inscrit i finalment no hi puguin participar, es prega que ho comuniquin abans de dia 26 per tal que una altra persona pugui fer-ho al seu lloc.

Les fotografies presentades seran exposades al Casal Solleric el pròxim mes d'abril en una mostra en què es lliuraran els premis i diplomes de l'actual certamen.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.