Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi reclama a Armengol que eviti una gran superfície a ses Fontanelles

36025

El president del PI Palma i diputat en el Parlament, Josep Melià, ha reclamat aquest dimecres a la presidenta del Govern, Francina Armengol, que prengui mesures per a protegir al petit i mitjà comerç i evitar la construcció d'un gran centre comercial a ses Fontanelles.

Així s'ha expressat Melià en una roda de premsa en la qual ha avançat que presentarà una iniciativa parlamentària reivindicant la necessitat d'impulsar una nova política comercial a les Balears.

«Les darreres decisions judicials evidencien que ses Fontanelles poden ser ràpid una realitat, un fet que seria un cop d'una magnitud enorme que aprofundiria en la tendència al minvament d'empreses, a l'oligopoli dels grans operadors i a una pèrdua de dinamisme econòmic», ha advertit Melià.

El diputat ha defensat que el Govern «pot dialogar amb els promotors i té capacitat per a trobar alternatives a l'ús comercial dels terrenys», per al que li ha animat a coordinar-se amb la resta d'administracions, «especialment amb l'Ajuntament de Palma».

D'altra banda, El PI demanarà a Armengol que dugui a terme una política comercial «compromesa amb el petit i mitjà comerç», apostant per centres comercials a cel obert o la formació dual i potenciant la seva competitivitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.