Setmanari d'informació local - 138 anys

Tornen les camisetes verdes arran de les retallades en educació

36003

Tornen les camisetes verdes. Les retallades en els col·legis i instituts públics de les Illes ha fet que tornin als centres educatius les camisetes verdes que varen omplir els carrers per a lluitar en contra del TIL de l'expresident del PP José Ramón Bauzá.

De moment les mobilitzacions només han arribat a Eivissa. L'Associació Professional de Docents d'Eivissa (APDE) ha convocat per al dissabte 18 de gener un primer acte de protesta contra les retallades d'assignació dels centres escolars i l'obligació per part de la Conselleria que funcionin amb estalvis de cursos anteriors.

Els docents ja han començat a fer les seves reivindicacions a través de les xarxes socials. Amb un vídeo del bombo d'una rentadora en marxa anuncia des d'Eivissa que «ha arribat l'hora» de tornar. Una altra de les imatges que han compartit és una jaqueta verda i diuen: «torna el verd per a la col·lecció d'hivern de retallades March», en al·lusió al conseller d'Educació.

Per part seva, la plataforma Crida, des de Mallorca, assegura que té «motius per a cridar de nou» i anuncia que està pensant data per a una assemblea. La plataforma Crida, al costat de l'Assemblea de *Docents, varen organitzar una marea verda en contra del TIL de Bauzá l'any 2013. Considerada com una de les manifestacions històriques de les Balears, el setembre d'aquest any més de 100.000 persones varen sortir als carrers de Palma per a dir «basta» a les polítiques educatives del PP.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.