Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma acollirà el pròxim dilluns la 40a edició de la Diada Ciclista de Sant Sebastià

35997

Milers de persones participaran dilluns que ve a la Diada Ciclista de Sant Sebastià, que va haver de cancel·lar-se l'any passat a causa de la pluja, motiu pel qual aquest 2020 repeteix la seva 40a edició.

El batle de Palma, José Hila, i la directora territorial de CaixaBank a les Balears, María Cruz Rivera, han presentat aquest dimarts la Diada, segons ha informat l'Ajuntament. La imatge de l'esdeveniment torna a comptar amb l'obra 'Esforç', gràcies a la col·laboració del pintor Jorge Castillo, que va cedir els drets.

La sortida oficial serà a les 12.00 hores a l'arc situat en la plaça de Santa Eulàlia, amb el tradicional tall de cinta. Segons ha indicat l'Ajuntament, milers de participants iniciaran la prova encapçalats per un grup de ciclistes federats, que tradicionalment obren el passeig, i per persones amb discapacitat que també se situaran al capdavant. Les bicicletes continuaran l'itinerari pel parc de la Mar, l'avinguda d'Antoni Maura, la Rambla, el Camí de Jesús i el carrer Salvador Dalí, fins a arribar al Palau d'Esports de Son Moix, en un recorregut d'uns sis quilòmetres.

La Policia Local de Palma, el servei d'ambulàncies i els membres del Voluntariat Esportiu de Palma controlaran el recorregut. A l'arribada a Son Moix, hi haurà animació musical, zona de jocs infantils aportats pel Consell, així com un espai d'avituallament amb aigua i refrescos, que enguany inclou la possibilitat d'emplenar ampolles reutilitzables com a iniciativa per a reduir els residus plàstics.

Es poden inscriure totes les persones que vulguin, sense límit d'edat i independentment de les seves condicions físiques. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer prèviament en línia o presencialment el dilluns, a partir de les 10.00 hores en les carpes situades a la plaça Major, el carrer Conqueridor, el carrer Sant Miquel i la plaça de Cort.

A partir de les 13.50 hores, a l'escenari, es lliuraran els premis als tres grups més nombrosos i se sortejaran regals entre totes les persones que hagin fet el recorregut. Hila ha recalcat que aquesta cita «va néixer el 1977 per a donar a conèixer a la ciutadania el nou Palau Municipal d'Esports de Son Moix» i ha valorat que «dóna l'oportunitat de gaudir de Palma des d'una altra perspectiva». A més, el batle ha subratllat que enguany la Diada Ciclista «serà més sostenible».

Per part seva, María Cruz Rivera ha explicat el suport de CaixaBank a la Diada Ciclista des dels seus inicis, i ha incidit en què volen ser «una entitat pròxima i compromesa amb el territori».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.