Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de 2.000 alumnes dels Països Catalans participaran en la 12a edició del concurs literari 'Ficcions'

35987

El concurs literari de l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC) ha convocat 2.048 alumnes de 198 centres de les Illes Balears, Catalunya, el País Valencià.

Les inscripcions per a participar en el certamen es varen posar en marxa el passat primer d'octubre i continuen obertes per a qualsevol alumne de 14 a 18 anys fins al 3 de febrer.

El concurs, 'Ficcions, l'aventura de crear històries', està orientat a alumnes del segon cicle de Secundària, Batxillerat i Formació Professional (FP) amb l'objectiu d'impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants, així com fomentar l'escriptura i la literatura en català.

Prenent un dels cinc inicis de novel·la proposats, els alumnes han d'escriure un relat dividit en tres capítols i penjar a través del web del concurs seguint el calendari de lliurament.

Els alumnes podran participar tant individualment com en grups de fins a tres persones, i sotmetre's a un jurat integrat per persones vinculades al món de la literatura i l'educació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.