Setmanari d'informació local - 138 anys

La Targeta 'Gent Gran' comença a funcionar amb més de 240 comerços

35979

La Targeta 'Gent Gran', que ofereix descomptes especials a majors de 65 anys i pensionistes, ha començat a funcionar aquest dilluns amb més de 240 comerços de Mallorca adherits.

Es tracta d'una targeta gratuïta i personal que expedeix el Consell de Mallorca, segons ha informat la institució insular. La consellera de Presidència, Teresa Suárez, ha presentat la targeta en un dels establiments adherits a Palma. El catàleg inclou descomptes i avantatges en més de 240 comerços de diversos municipis de Mallorca, que exhibeixen en un lloc visible el distintiu d'establiment 'amic'. Cada establiment tria el descompte i avantatge que vol oferir i en quina mena de producte.

Podran sol·licitar aquesta targeta les persones majors de 65 anys o majors de 60 que siguin pensionistes per viduïtat, jubilació o incapacitat. Un altre requisit és que han d'estar empadronats en qualsevol municipi de Mallorca. D'altra banda, els comerços que ho desitgin podran adherir-se com a establiment 'amic'. El procediment, tant per a sol·licitar la targeta com per a adherir-se com a comerç, es pot consultar a través de la web del Consell de Mallorca. La consellera ha explicat que la targeta 'Gent Gran' pretén «ajudar a les persones majors de 65 anys o pensionistes, que solen ser un dels col·lectius socials amb més dificultats econòmiques, a obtenir avantatges en els comerços de l'illa en diferents àmbits de consum per a fer rendir la pensió o estalvis».

Al mateix temps, el Consell cerca apostar «de manera ferma i clara pel comerç i serveis de proximitat, creant una xarxa d'establiments comercials adherits que ajudi a dinamitzar l'economia dels barris i pobles de Mallorca». Per part seva, la directora insular de Promoció Sociocultural, Carolina Abad, ha explicat que volen anar actualitzant el catàleg cada mes i aconseguir que se sumin més comerços i serveis. A l'acte han assistit Toni 'Ballador', imatge de la campanya de difusió de la targeta, i representants de diverses federacions d'associacions de persones majors de Mallorca, que difós la iniciativa entre els seus associats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.