Setmanari d'informació local - 138 anys

La Plataforma Antiautopista veu amb «escepticisme» la limitació de velocitat a la Via de Cintura

35975

La Plataforma Antiautopista veu amb «comprensible escepticisme», l'anunci realitzat fa uns dies per part del Consell de Mallorca de limitar a 80 quilòmetres per hora la velocitat màxima en la Via de Cintura.

La plataforma explica que estan a favor de la iniciativa però veuen una «incongruència» en la proposta del conseller insular d'Infraestructures, Iván Sevillano, en relació amb la «resta de la política viària» d'aquesta administració i el Govern.

Els ecologistes temen que, «una vegada més», els anuncis de polítiques de contenció del trànsit i velocitat quedin en «declaracions de bones intencions», mentre el pressupost públic «es malbarata en el foment de la velocitat i el creixement infinit del parc automobilístic».

Segons critiquen, el Consell «ha gastat 200 milions d'euros» en els últims anys en noves carreteres, però «fa un any que no reuneix la comissió encarregada del seguiment de les propostes alternatives per a millorar els accessos a Palma».

Amb tot, la plataforma considera «incongruent» que Sevillano anunciï «per enèsima vegada una reducció de la velocitat que mai aplica per a, en la pràctica, invertir desenes de milions d'euros en infraestructures que només afavoreixen la velocitat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.