Setmanari d'informació local - 138 anys

Fernando Estrella anima els ciutadans de Palma a «passar-ho de puta mare» durant les festes de Sant Sebastià

35947
Fernando Estrella, al centre de la imatge, durant els actes de lectura del pregó de Sant Sebastià. | Foto: Última Hora

L'artista Fernando Estrella ha animat els palmesans a «passar-ho de puta mare» i «estimar-se els uns als altres» durant la lectura del pregó de les festes de Sant Sebastià de Palma. El pregó ha estat realitzat en castellà.

Estrella ha explicat en el seu discurs com l'any 1978 es «va tornar boig» per Mallorca, durant la seva primera visita a l'illa, i com després a la mili va conèixer al fundador de Diabéticas Aceleradas, Toni Socias, a qui ha agraït que li introduís «a l'ambient de lluita pels drets». Va ser llavors, quan va venir a viure a l'Illa.

L'artista ha fet un recorregut des d'aquest any fins a l'actualitat, recordat com va començar de cambrer i fent cercaviles, l'època de 'Peor Imposible', que va començar com una festa de Halloween a Ses Voltes al costat d'unes amigues i els seus nuvis, i al final va durar sis anys, i el seu tercer lloc en el primer concurs Pop-Rock de Palma.

En el pregó, Estrella també ha recordat com els anys noranta van ser «una mica de no saber què fer amb la seva vida» i les seves anades i vingudes a Palma on va tornar animat per Pepa Charro i Xavi de las Heras per a celebrar el 20 aniversari de 'Peor Imposible' i muntar al costat d'ells el Bar Flexas.

L'artista ha conclòs el seu discurs reiterant que «Sant Sebastià el que vol és que us ho passeu de puta mare durant les seves festes i que us estimeu els uns als altres, perquè aquesta ciutat tan bonica és el que es mereix: Visca Palma, Visca Palma i Visca Palma».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.