Setmanari d'informació local - 138 anys

Organitzen una festa «alternativa i autogestionada» en el marc de Sant Sebastià

35921

Vuit entitats, entre elles Stop Desnonaments i Nou Circ Social, han organitzat per al pròxim 19 de gener, a la plaça Raimundo Clar 'Kolectiva' de Palma, una Festa de Sant Sebastià alternativa i «autogestionada amb l'objectiu de fer front a els interessos depredadors del capitalisme».

Segons han explicat, les entitats s'han unit davant «la situació global de crisi social, emergència climàtica i auge de les forces repressores per a enfortir el teixit de solidaritat entre col·lectius que treballen en defensa de la vida, els drets i les llibertats».

Més concretament, a més de Stop Desnonaments i Nou Circ, participen Ciutat per a qui l'habita, Extinction Rebellion, Moviment Feminista de Mallorca, Brilla Illes Balears contra la violència de gènere, Ben Amics i Stop maltractament centre d'acolliment.

Així mateix, treballaran en coordinació amb l'Ateneu Popular l'Elèctrica en la plaça Elèctrica (plaça Quadrado) i amb la Xarxa Punk de sa Bèstia a la plaça sa Bèstia (plaça Nova de sa Ferreria).

La recaptació de barra en la plaça Kolectiva va destinada a pagar les multes a les quals ha de fer front Stop Desnonaments i, així mateix, a ajudar a finançar un projecte de sensibilització amb Palestina per part de NouCirc Social.


Programa

. 11h Taller "Reduir la petjada ecològica" (Marisa Garcia)
. 12h Màgia amb Joan Màgic
. 12:30h Taller "La Ciutat que volem les dones i infants" (Ciutat per a qui l'habita)
. 14h Dinar paella vegana
. 16h Xerrada "Emergència Climàtica" i debat "El model turístic a Mallorca en qüestionament" (Extinction Rebellion) paral.lelament a "L'espai artivista familiar" (Extinction Rebellion també)
A partir de les 18.00 hores
. Cabaret NouCirc Social
. Las Dahlia Tribal
. Escola de Percussió Africana Ibou Kande
. Sarun
. Ana Martí
. Tomeu Quetles
. Txus Santana
. Micaela y la máquina de las flores
. Genius-G + Ayman + Adox + V. Shadow + Dj Skooner Bass
. Kaparoots
. La iindia
. Calee Arias Quartet

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.