Setmanari d'informació local - 138 anys

Deixen en llibertat al major d'edat detengut per la violació grupal a una nina de 14 anys a Palma

35895

El titular del Jutjat d'Instrucció número 9 de Palma en funcions de guàrdia ha decretat aquest dijous la llibertat provisional per a l'únic major d'edat dels set acusats per la presumpta violació grupal a una menor de 14 anys a Palma durant la Nit de Nadal.

Els dos primers menors detenguts varen ser posats en llibertat provisional aquest passat dimecres, amb la particularitat que un d'ells ja estava internat en un centre de menors per un altre assumpte, i, per tant, ha tornat. La resta de menors ha estat posat en llibertat aquest mateix dijous.

Segons varen explicar fonts pròximes al cas, els joves varen mantenir un primer contacte en el barri de Son Gotleu i, des d'aquí, es varen traslladar a Corea en el barri del Camp Redó, on presumptament va tenir lloc l'agressió sexual. Pel que sembla, no tots els joves varen participar en la presumpta violació però sí que la varen consentir.

La recerca investigació continua oberta i no es descarten més detencions. Aquest dijous s'ha realitzat la setena detenció. A més, aquest dimecres es va arrestar al major d'edat, el migdia, i a altres tres menors durant l'horabaixa. Aquests se sumen als dos joves que es varen detenir aquest passat dimarts, per la qual cosa, en total, sumen set els detenguts.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.