Setmanari d'informació local - 138 anys

La policia espanyola rebutja l'oferta de cursos de català de l'Ajuntament de Palma

35887

Sindicats de la policia espanyola han presentat aquest dijous un escrit en el qual explicat que no tenen intenció d'aprendre català i que, en tot cas, «qui en vulgui aprendre ho farà per les seves pròpies conviccions». Ho han dit en relació a l'oferta de cursos de català que l'Ajuntament de Palma ha posat a la seva disposició.

En aquest escrit els sindicats responen a les manifestacions del regidor d'Educació, Llorenç Carrió sobre el fet que cap policia s'hagi apuntat als cursos de català patrocinats per l'Ajuntament de Palma. Els sindicats expliquen que els components del cos de la policia espanyola a les Balears «estan totalment integrats» en la societat.

Segons publica aquest dijous 'Última Hora', Carrió va explicar que no han rebut cap petició des que al setembre, després d'un incident amb una treballadora de l'Aeroport en el qual va poder haver-hi discriminació lingüística, s'escrivís a la Delegació del Govern espanyol a les Balears per a oferir els cursos de català a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat espanyol. Davant això, l'Ajuntament tornarà a oferir els cursos per segona vegada.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.