Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol critica el discurs de Montse Bassa i demana a ERC assumir «el paper que li toca»

35881

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha criticat el discurs que va pronunciar la diputada d'ERC al Congrés, Montse Bassa, en la sessió d'investidura, destacant que no li va agradar gens, i ha demanat a ERC assumir «el paper que li toca».

«Vaig entendre el seu dolor personal, ho entenc, empatitz, és un dolor terrible, però no era la veu necessària per a ERC», ha dit la presidenta en una entrevista a TV3 recollida per Europa Press, sobre la intervenció de la germana de l'exconsellera i presa política Dolors Bassa.

Armengol ha valorat positivament el nou Govern de l'Estat, i ha assegurat que obre una etapa on serà necessària l'empatia, capacitat de diàleg, esperança i il·lusió, i ha dit que s'ha fet un esforç per «posar els interessos de la gent per sobre de l'interès de partit».

La presidenta ha asseverat que amb el Govern de coalició hi haurà polítiques valentes per abordar qüestions com la precarietat laboral, i ha avisat que també hi haurà alguns desacords: «La discrepància és saludable en democràcia. Hi haurà discrepàncies i no passa res».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.